Ekstreme Enduro Verdensmesterskab

Gode nyheder for Ekstrem Enduro fanatikere som mig.* Bagmændene bag de største, sværeste og mest prestigefyldte Extreme Enduro løb har for nyligt stukket hovederne sammen og besluttet sig for at afholde VM i Extreme Enduro. 2010 bliver et forsøgsår for dem, og til Erzberg løbet i Juni 2010, vil vi som kørere modtage yderligere besked om det første officielle VM i Extreme Enduro i 2011. Det er meget spændende og jeg vil virkelig gerne køre alle afdelingerne. Det ville take mig til Tough One i England, Hell’s Gate i Italien, Erbzerg Rodeo i Østrig, Red Bull Romaniacs i Rumænien og til Roof of Africa i Lesotho og duellere mod verdens bedste. Der skal helt afgjort nogle stærke sponsorer på bordet for at den drøm kan gå i opfyldelse. Nogen interesserede?!?

* Extreme Enduro er så svært at gennemføre, at kun en brøkdel af alle deltagerne har evnerne til at komme i mål. De fleste kørere når aldrig i mål pga. manglende talent, vilje, teknik, udholdhed, taktik og strategi.

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »