Test af nye dæk

Når jeg ser på forbilleder som Christian Pfeiffer og Jean-Pierre Goys Trial motorcykler, så har de en ting til fælles, gadedæk. De kører ikke med Trial dæk, som jeg gør. Så jeg tænkte at jeg hellere måtte investere i et sæt og prøve dem af. I deres videoer, ser det alt for let ud. Virkeligheden er den, at det ikke er nemmere på gadedæk. Det kræver meget mere balance, da dækkene er mere følsomme. Jeg skiftede hurtigt tilbage til trial dækkene og kører det kommende show i weekenden på de dæk, jeg er sikre på.
Kørsel på gadedæk kræver meget mere træning for at mestre.

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »