Tilbage på banen

Efter 9 dages pause er jeg atter tilbage i træningsdragten. Forrige lørdag øvede jeg backflips på en ny nedkørsel (se nyeste billede under Medier) og det gik forrygende. Men øverste bro stod af i min 5. landing, og knækkede atter. Heldigvis er jeg garderet med Danmarks bedste alt-mulig-mand/reparatør/idemand/problemknuser aka. Erik Sørensen (www.esteknik.com) og han fandt tid i sin travle hverdag til at sætte stumperne sammen igen igen og endda forstærke den heftigt. Nu burde den kunne holde til væsentligt mere.

 


Grejet blev her til aften testet indendørs i DGI Huset i Vejle, hvor jeg har fået en brugerbetalings-træningsaftale med halchefen. Det er genialt at kunne køre indendørs, og med mine ambitioner om at blive en bedre stuntkører, så har jeg træningsfaciliteterne i orden. Dejligt at være ude og rulle igen!!!

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »