Vintertræning

Der bliver lagt nogle flittige timer i træningen for tiden. Siden jeg fik monteret fodhviler på venstre side af bagakslen, har jeg trænet en del for at lære at lave små cirkler på baghjulet. Men når asfalttræningen bliver for meget, fortsætter jeg i skovene, hvor jeg sniger mig rundt og træner til årets allersidste løb d. 6. december. Her stiller jeg op i Elite-klassen, som er 2 trin over klassen jeg vandt i år og ligeledes den bedste klasse i Danmark. Det bliver sjovt at måle sig med top kørerne, og se hvor på resultatlisten jeg kan finde mit navn, når løbet er slut.
Noget helt andet er, at jeg så småt er ved at have mine ideer nedfældet på papir over hvordan jeg får lavet mit eget setup til at lave backflip-shows. Det bliver rigtig fedt, og jeg håber ordentligt meget på at have det oppe og køre så det kan bruges til shows allersenest 1. januar. Muligvis 31. december, så jeg kan lave et lille nytårsshow… nu ser vi 🙂

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »