Erzberg Rodeo 2009

Jeg skrev en artikel ind til Motorbladet (officielt blad under DMU) omkring mine østrigske løbsoplevelser til Erzberg Extreme Enduro i Juni 2009. Jeg var så småt begyndt at tro at artiklen ikke vakte redationens interesse, men så bragte de endelig artiklen alligevel. Nedenstående er 8 links, som tilsammen gør det ud for min artikel. Om ikke for teksten, så nyd i det mindste billederne…

Tæt på himlen – Kampen mod bjerget (1)
Tæt på himlen – Kampen mod bjerget (2)
Tæt på himlen – Kampen mod bjerget (3)
Tæt på himlen – Kampen mod bjerget (4)
Tæt på himlen – Kampen mod bjerget (5)
Tæt på himlen – Kampen mod bjerget (6)
Tæt på himlen – Kampen mod bjerget (7)
Tæt på himlen – Kampen mod bjerget (8)

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »