Søndersø Trial

Idag var mit første løb i Danmarks bedste Trial klasse, Elite-klassen.
Jeg fulgtes med de mere rutinerede kørere igennem de første 2 omgange, og lærte allerede der en masse. Bl.a. om hvor lidt luft i dækkene man i virkeligheden skal køre med. Der var 10 sektioner hvor sværhedsgraden ikke var i sit højeste, så det var en god debut-dag. Jeg lagde ud med at køre meget tæt pointmæssigt med de forreste, men så kørte de andre mere og mere sikkert og jeg holdt mit startniveau. Styrtede en enkelt gang, men ellers var der ikke de store kiksere, så det var en succesoplevelse. Sektionerne havde flere svære momenter, og det var klart mere for mig end B-klassen.
Jeg endte på en 5. plads (a point med 4eren og 5 point fra podiet) ud af 7 deltagere, så målet blev indfriet; ikke at blive sidst!

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »