Trial MC Event på Club Foam i Vejle

For et par uger siden talte jeg med bestyreren fra Vejles nye kæmpe diskotek/club omkring underholdningsværdien i at trække min Trial motorcykel ind om natten og lave lidt spetakel. Ideen faldt i god jord, da de før har haft både en Morris Mini og en Harley Davidson indenfor, og i formiddags mødtes vi til en demo kørsel. Det imponerede bestyreren samt de tilstedeværende medarbejdere og vi lavede en aftale om at jeg skulle køre i forbindelse med et Somersby arrangement d. 11. december kl. 22. Så kig for po..er forbi, der er gratis entré og garanteret fart over feltet!
Fedt når ideer bliver til virkelighed 🙂

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »