Panda Stunt Show

På søndag skal jeg underholde et firma ved DTC Centret i Vejle med mit Trial Show.
Emnet er (forsinket) fastelavn, og jeg vil derfor prøve at finde et Panda kostume at køre i – det vil være helt genialt og jeg glæder mig rigtig meget!!
Jeg tager min Enduro Motorcykel med, så de små – og måske også store, kan få en lille tur med Pandaen.Der er grobund for et rigtig godt arrangement her… Jeg håber på at finde nogle der vil hjælpe med at tage billeder og video, så jeg bagefter kan dele de gode øjeblikke med jer!

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »