Garmin GPS Pressemøde

Jeg fik idag lov til at lave lidt underholdning for Garmin GPS hovedkontoret i Allerød, Nordsjælland. De havde pressemøde med hovedfokus på en ny ultra tynd vejnavigation. Den blev ledsaget af lidt fortælling om mig og min sport og hvorfor jeg som Enduro udøver har brug for stærke produkter som Garmins. Showet foregik indendørs såvel som udendørs og det gik rigtig fint. Jeg fik kørt mit nye stramme tøj ind. Det er første gang jeg kører Trial i rigtig Trial-tøj. Det er egentligt meget behageligt og blødt 🙂

Jeg glæder mig til at min nye Garmin 62 CSXMap kommer i hus. Det er storebroderen til den klippefaste og solide 60CSXMap som er meget brugt i langdistance motorcykel løb, hos forsvaret osv.

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »