Snedsted Rally

Var til 1. afd. af DM i Rally igår i det nordenfjorske. Alle andre end mig kørte på bl.a. enduro og offroad kværne. Sammen med min pitbitch Klaus Sørensen, kørte vi sejren i hus med et glimrende teamwork. Jeg stillede op på min Trial motorcykel, som tydeligvis var den langsomste af alle cyklerne. Men til gengæld er den vildt smidig og let håndterbar, så der var fordele og ulemper. Idet der var ca. 8 prøver, og jeg ikke havde nummerplade på Trialen, kørte Klaus og jeg fra prøve til prøve i bil og nød ikke at sidde på nakken af en jernhest i den silende regn….

Præmieoverrækkelsen foregik uden min tilstedeværelse, og i øvrigt også uden resten af top-3 på dagen. Men da vi ikke var langt fra klubhuset, kørte vi ind og indkasserede præmien. Troede vi. Præmien var en kasse øl og en trøje, og trøjen var på en anden adresse, så den ville de sende, og kassen med øl var stort set tom 🙂

En fantastisk dag med de fedeste folk. Kan varmt anbefales til alle MC-entusiaster, der ønsker en lille udfordring. Til Snedsted ræs kan man være fra helt nybegynder til, ja, mig. Det er lige sjovt for alle og et meget anderledes arrangement. Vi ses næste år!

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »