Skov backflip

Jeg tog skovlen med i skoven i forgårs… Vil mægtig gerne lære at backflippe ude i det fri, uden nødvendigvis at have en rampe og landing linet op.

Så jeg tog skeen i den rigtige hånd og klappede en opkørsel sammen, og mandede mig op til at forsøge en backflip til jord efter det ca. er et år siden jeg sidst gjorde det. Første forsøg var helt til grin, mens 2. næsten lykkedes. Man skal satmer rykke til i styrtøjet, for at få vendt skuden så hurtigt som planen var. Den var der næsten, men da jeg kom 3/4 rundt, nåede jeg at spotte jorden før jeg ramte den face-first. Så bøjede det hele lidt, og jeg fik ikke chancen for et 3. forsøg.

Har nu rettet det op, og er max. klar på at prøve igen. Har heller ikke så ondt i skulderen længere, men man kan nu godt mærke sådan et bodyslam nogle dage efter…. 😎

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »