Crazy Daisy Skive

Fantastisk show igår på Crazy Daisy i Skive…. Alt gik superfedt. Ankom ved 22.30 tiden, varmede en hel del op på parkeringsplads tæt på diskoteket og fik snakket med en masse nysgerrige, inkl. Politiet. De er altid super venlige når vi mødes, og forståelige overfor hvad jeg laver. Acting is reacting, og når jeg agerer positivt overfor dem og spiller med åbne kort, så reagerer de på samme måde. Det dur.

Showet spillede max fordi ejeren og personalet timede showet perfekt i forhold til det rigtige antal gæster indendørs. Der var god plads til mine moves og fed stemning hele vejen rundt. Store komplimenter til CD Skive for at fyre så fed en aften af, uden egentlig anden grund end god disko-stil. Der var ikke noget at fejre, men alligevel smæk for skillingen til de der mødte op. Bl.a. DJ battle, Eventtøser, Odense Assholes og selvfølgelig mig. Tak til Søren & Co. for at dele endnu en god aften og oplevelse med mig. Det holder 100 %!!!

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »