MOTO-SHOW til World Cup i hestesport!

Endnu en glimragende weekend i show-biz tegnet. Se videoen, som kun mangler turen fra Odense til Crazy Daisy Brønderslev fredag nat, for at være oprigtig!!!

Stor ros til JBK Horseshows for at stable 10 dages intens konkurrence og underholdning på benene. Fantastisk at være en del af cirkuset. Super cool stemning og nice vibes!!! Og selvfølgelig kæmpe tak til mine homies Esben og Niko for at medhjælpe over begge dage med opstilling, koordinering og fotografisk benarbejde!!!

MOTO-SHOW.DK horsepower from Peter Weiss on Vimeo.

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »