DEMO Shows slut – Jyske Bank Box next

Det var så de 3 dages veloverståede DEMO Shows hos Superdæk Service i Vejle.

Al konstruktiv feedback er MEGET kærkomment og jeg har selv en del ideer til forbedringer. Det er ting jeg først opdager nu, hvor jeg virkelig har fået kørt nogle timer på setupet.

Generelt er jeg rigtig glad for hvad jeg har og er samtidigt klar over at jeg har en stor opgave forude for at koordinere et perfekt show med højdepunkter, nærvær og kommunikation med publikum. Glæder mig rigtig meget til næste weekend, hvor jeg underholder til Motorcykel Messen “Bike-Show” i Herning d. 11., 12. og 13. februar. Se progammet med bl.a. mine opvisninger her.

I morgen og lørdag aften giver jeg lidt gas i Jyske Bank Boxen i Herning til Indoor Speedway. Ikke helt sikker på hvad jeg præcist skal lave, men det bliver uden setup – og forhjul…. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *