DEMO Shows

Endelig. Endelig er jeg ved at se mine mange tusind kroner og timers arbejde, blive til et endeligt resultat. Forud for DEMO Showet hos Superdæk Service (Stiftsvej 23, 7100 Vejle) idag er der gået 3 meget intense dage (ikke at forglemme bl.a. en total arbejdslejr i julen i sne og frost!!) med graffiti maling og afslutning af de sidste store enheder og små detaljer. Daniel Lundberg, en 19 årig frisk fyr fra samme lille lokalsamfund hvor jeg har bygget setupet, kom via omveje ind i billedet og viste sig at være den helt rigtige mand til at dekorere mit setup. Vi har knoklet på de sidste par dage til den lyse morgen (bogstaveligt talt) og nåede lige akkurat at blive færdig i tide.

Igen i morgen og i overmorgen kl 14.30 kører jeg DEMO Shows (dvs. testkørsel, og ikke koordineret shows), på ovenstående adresse, så hvis du derude har lyst til at se det ske, så kig endelig forbi, og tag gerne venner/familie med.

Et enkelt billede fra dagens DEMO Show, skudt af ingen ringere end min trofaste ven Esben, der sammen med kæresten Camilla, tog turen fra Odense til Vejle, bare for at se MOTO-SHOW konceptet tage form. Respekt!

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »