Folks reaktioner!!

Siden sidste weekendens show til Speedway har jeg fået rigtig mange tilbagemeldelser fra publikum på mit show. “Du var det eneste der var værd at kigge på”, “du var med til at redde aftenen” og i den dur. Og det bliver ved!! I den her weekend er der stadig mange der henvender sig og takker for mit indlæg. Utroligt!!!

Da jeg kom hjem igår midnat efter 3 shows til motorcykelmessen og 1 show til Supercrossløbet, kunne jeg læse denne email fra en Rasmus Mikkelsen:

“hey peter. super fedt show du leverede i boksen til aften! kanon stemning, folk var elde vildt.. hørte flere snakke om, at du da måtte være upcoming og stod til en stor karriere inde for dit fag! rigtig fedt og se en person med et talent som dit… og så endda fra lille højen herude… 🙂 -fed perfomance, tak for et super show!”

Meget tilfredsstillende!!

Glæder mig endnu mere til at fyre den af igen i dag og jeg håber at se 2-3 gange så mange mennesker.

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »