Mini Backflip eksperimentet

* Viljen til at ville, giver evnen til at kunne – Hvor handles der spildes – Alting har en pris – Ingen kører gratis *

Gode mottoer for det jeg går og laver. I forsøget på at lære at backflippe fra en mini rampe, er jeg klar over at der er lussinger i luften. I bedste fald lærer jeg det lynhurtigt (det er så for sent nu!), og i værste fald kommer jeg til skade (knæ og skinneben har set bedre dage). Frygten for rigtigt at komme til skade er større end normalt, da jeg tænker for meget på de shows jeg ville være nødt til at aflyse. Det er trods alt dem jeg forsøger at leve af, så jeg ville blive kæmpe meget sur på mig selv, hvis det skete. Omvendt vil jeg rigtig gerne have tricket ind på rygraden og kunne bruge det ved mine shows. Den frygt gør mig nervøs, og med nervøsiteten kommer styrtene, så efter 5 styrt igår, valgte jeg at trække mig mens legen var god – jeg havde den ellers næsten 1 af gangene!!!

Jeg har jo et supergodt show-koncept med 100 % kontrol over min “normale” backflip rampe, så det ville jo være bundærgerligt at aflyse mine shows, hvor det lille backflip overhovedet ikke er nødvendigt. Måske jeg parkerer ideen lidt, og vender tilbage til efteråret hvor sæsonen er ovre og der er råd til eventuelle skader. Nu ser vi….

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »