Wellness weekend

Lækker weekend med ro på… Lidt for mange møder, lidt for mange km. bag rattet og lidt for meget hotel-kaffe fra mandag til fredag. Weekenden blev nydt med total afslapning – og det betyder i mit tilfælde at hygge med vennerne, spise kød og lave backflips.

Fredag gik med mini-foredrag og netværksmøde i Nyborg, en hektisk aften på restauranten og blev rundet af med et supersjovt disko show på Havana, Varde.

Vågnede kl. 8 lørdag morgen og satte mit mobile Show setup op i Højen, sammen med min kammerat Martin Stjernholm (tjek hans butik på www.puresolution.dk) En masse god show træning, høj musik og RedBulls. Konge dag som sluttede med grillmad hos nogle cross-venner.

Søndag. Mere MOTO-SHOW træning. Et par af byens yngre knægte kiggede som sædvanligt forbi, og vi fik også sparket lidt bold sammen… Super hyggeligt. Kørte lidt cross hos gutterne oppe af vejen på deres privatbane. Søndag aften blev investeret på sofaen hos Søren Madsen med Californications næstsidste afsnit…

Nu er det en ny dag, en ny uge og der er masser af nye udfordringer og muligheder. God uge til jer alle 🙂

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »