Trial DM 1. afd – Øster Hornum

1. afd. af Danmarksmesterskabet i Trial 2011 blev idag afholdt. Jeg havde en fantastisk dag, synes min kørsel gik bedre end forventet, hyggede mig max med vennerne og fik endda købt en ny CykelTrial med hjem. Alt i alt en kanon dag – på trods af at jeg lavede en bundplacering i Elite klassen. Hvorfor? Fordi asfalt, rampe, nosewheelie og freestyle træning gør mig stærk til at lave shows, men ligeså svag til at køre i mudder, grene og træstammer. Fair nok – man ligger som man reder 🙂

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »