Efter få timers intensiv træning

Den er ikke helt nem at tæmme….. Men lidt med lidt hjælper det på det…. Har opdaget at forhjulet skal sænkes i det samme øjeblik som jeg lægger den ind i svinget. Hvis forhjulet er for højt, så fungerer det ikke og den drejer modsat det ønskede. Trænede 2 dage i træk, ca. 1-2 timer hver dag og havde for ondt i lårbasserne og mit venstre håndled til at fortsætte på 3. dagen. Overbelastning er det sidste jeg ønsker lige nu – så et par dage fri fra stuntprojektet, og så på den igen.

Al begyndelse er svær, men de 3 T’er hjælper endnu engang. Glæder mig til at lege med det over sommeren og blive god til det.

Flirting with Stunt riding – Peter Weiss from Peter Weiss on Vimeo.

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »