Snowshoe GNCC i stedet for Erzberg

Et skiresort der efter sigende bliver omdannet til en nasty Enduro bane… Det lyder som sød musik i mine ører.

Jeg ved ikke hvad jeg har gjort for at gøre mig fortjent til denne oplevelse, uden stort set selv at få pungen op af lommen. Kæmpe tak til Dorte Valentin og Johnny Hansen for at synes det er interessant og sjovt at sende mig på eventyr på den anden side af atlanten og for at trække i deres netværk og dermed også skaffe bolig, transport og en helt fresh GasGas 250er til mig.

Det går desværre ud over verdens hårdeste 1-dags Enduro løb i Østrig (Erzberg) som jeg har deltaget i de sidste 3 år, men jeg er mere tændt på nye eventyr og at komme til USA og se hvad der sker derovre.

Løbet varer 3 timer og der er 10.000 $ til vinderen. Så det er naturligvis “pokal eller amerikansk hospital……………”

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »