Bag facaden

Husaberg sponsorerer cykler til personalet ved Romaniacs. Det har givet mig muligheden for at prøve en 300 2takter, 390/450 og 570 4takter spritnye. Husaberg er stort set det samme som KTM, så de kører super! Billedet er taget fra det Husaberg Team Photoshoot vi tog for et par dage siden.

Byen Sibiu med det store torv “Piata Mare”.

Morgenmøde med “de få rå” af bagmændene bag løbet. Der går overraskende meget arbejde i at planlægge et internationalt motorløb af Romaniacs-karakter.

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »