Krissim.dk – photoshoot i Århus.

Ved et modeshow gav jeg for nogle måneder siden et kort show, og fotografen Simon Meyer fra Århus, så mig og spurgte om vi skulle lave nogle billeder en dag. Lettere skeptisk sagde jeg ja, da jeg mente at jeg havde set de billeder af mine tricks nok gange. Men at dømme ud fra denne forsmag, som han netop har tilsendt mig, så kan han alligevel noget med et kamera og en blitz. Tror der er ca. 5-10 billeder mere undervejs, som jeg glæder mig meget til at se!

Hans hjemmeside kan ses her: http://www.krissim.dk/

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »