Unlucky Bastard

Længere nede i min blog, kan I se at jeg søgte et job ved Jysk Rejsebureau som “Lucky Bastard”. Bureauet har idag offentliggjort de 6 par og de 6 individuelle ansøgere, som skal til samtale og i listen manglede mit navn. Så jeg bliver nok nødt til at erkende, at jeg skal få min vinter til at gå med noget andet. Det andet bliver uden tvivl med forskellige rejsemål, så jeg kommer ikke til at kede mig i løbet af den koldeste del af året, hvor jeg alligevel ikke har den store show/kursus aktivitet og vejret i øvrigt ikke interesserer mig særligt meget 🙂

Jeg lavede så god en ansøgning som jeg formåede, både skriftligt og grafisk, og jeg var bare ikke en af de 18 bedste ud af de i alt ca. 1200 ansøgere.

Det var chancen i branchen og jeg er glad for at jeg tog den!

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »