Et af årets sidste MOTO-SHOWs….

Så er det i morgen d. 3. september at jeg kl. 14.00 kører et af min sæsons sidste shows i Sommerland Syd (Adresse: Sommervej 4, 6360 Tinglev). Jeg tager til Rumænien og Tyrkiet fra d. 12. september – 19. oktober og hjælper med at finde nye spor til næste års Romaniacs og hjælper til det nye Ekstrem Enduro løb i Alanya “Sea To Sky”. Dernæst håber jeg turen går til Sydafrika fra november-januar, hvis alt går vel. Der er et Ekstrem Enduro løb, der hedder Roof Of Africa i det lille kongerige midt i Sydafrika, kaldet Lesotho, som jeg gerne vil deltage i. Ligeledes vil jeg gerne se lidt nærmere på det afrikanske dyreliv, og håber på at støve et job op….. Skal lige skrive nogle emails og se hvad der er muligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *