Vejlensisk Enduro :-)

Endnu en lille video fra det nye område i Vejle. Nok det nærmeste jeg kommer på noget ekstremt enduro i Danmark. Hvis jeg får lov til at blive der, så skal der laves et spor over de 8 hektar, og jeg krydser alt hvad jeg kan.

ELSKER den her slags kørsel. Teknisk og fysisk hårdt. Efter nogle forsøg så endte jeg med at køre igennem åen på 2 min og 15 sekunder. Super fedt og bøvlet, lige som det skal være 🙂

Det bedste ved videoen må være Moffes (Dan Unos) kommentarer. Konge 🙂

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »