Har du SHOW evner?

For at udvikle mit Show Koncept “MOTO-SHOW“, har jeg for sæsonen 2012 tænkt mig at give andre unge mennesker, der kan noget særligt og underholdende, muligheden for at komme med mig ud til diverse arrangementer, fyre den af, få nogle fede oplevelser og blive betalt for det.

Kan du, eller kender du nogen der kan svare JA til et eller flere af nedenstående spørgsmål, så smid mig en mail på info@peterweiss.dk:

  • Kunne du tænke dig at stå foran massevis af mennesker og vise hvad du har lært?
  • Kan du noget særligt (behøver ikke at have noget med (motor)cykler at gøre…)?
  • Er du frisk på at træne sammen med mig og tage med ud gi’ den gas til shows i løbet af sommeren 2012?

Del gerne dette med venner og familie.

Rigtig god weekend 🙂

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »