Juli kurser!

Hej derude…

Endnu engang 1000 tak for al den opmærksomhed jeg har fået i forbindelse med mit styrt d. 29. maj. Jeg har stadig ikke helt regnet ud hvordan jeg kunne være så snotdum at gå ud og ødelægge min sommer på det splitsekund. Det er nok et af de spørgsmål jeg aldrig får besvaret! Måske jeg kunne skrive en bog om det? Nu har jeg jo tiden til det  😕

Ironisk er det så, at jeg nu tilbyder køretekniske kurser igen. Eller hvad?! Tror såmænd stadig mine grundteknikker holder stik – jeg skal bare lære at holde mig og min Enduroknallert væk fra motocross banerne…

Hvis du, trods mit kongestyrt, kunne tænke dig at lære fra mig her til sommer, så har jeg sat et par datoer og lokationer op i slutningen af Juli. Klik her og læs mere.

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »