Kørekursus 30. september på Sjælland!

Hej igen… Det er vist på tide at komme ud og vise et par fifs og tricks til de der trænger 🙂

Det bliver hos Dorte på Sjælland og du kan læse mere her!

Se i øvrigt denne tråd på WWW.TENERE.DK, hvor der gøres lidt reklame for en grus-offroad-tur på tirsdag med afslutning i Billund, hvor jeg laver show kl. 19… Showet er for en MC/Veteranklub som holder sommerafslutning. Mit show er kl. 19.00 og der er fri entré.

http://www.tenere.dk/forumnew/forum_posts.asp?TID=6128&PID=68401#68401

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »