Ørnhøj Byfest i regnvejr

Ørnhøj Byfest 2012 bød på regn, mere regn og atter regn…

Og hvis man stadig havde tør hals, kunne man skylle efter med en pilsner. Evt. en herfra pallen, som man kunne vinde 🙂

Publikummet var fedt i Ørnhøj. Glade mennesker hele vejen rundt og rigtig god stemning. Især var der en lille Steffen på 5 år, komplet skeløjet og med briller, som lige hurtigt overvejede “Er du Supermand?” 🙂

På billedet er jeg igang med at hoppe tilbage på en ny rampe, som jeg byggede i ugen op til. Før denne rampe har der været en del forskellige andre udfordringer, bl.a. senest “Stigen”, som både Morten og jeg havde unødvendigt meget bøvl med hver gang. Dels i opstillingen, dels i gennemkørslen. Stod altid for ustabilt. Hoppet her er rigtig fedt at hoppe op på toppen af setupet på og hoppe tilbage. Giver et godt gys i folk 🙂

Inden backflippet skiftede jeg trialhjelmen ud med crosshjelmen og tog min Leatt-Brace (nakkekrave) på. Det gav lige lidt ekstra tillid og selvfølgelig… sikkerhed. Fedt at underholde igen 🙂

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »