Rumænien rundt om hjørnet

Min mor har valgt at gå på efterløn og hun spurgte om jeg kunne være med til at sætte et punktum for dagen i torsdags med et lille show.

Det lille show med lidt baghjulskørsel på parkeringspladsen udviklede sig til et regulært moto-show og kollegaerne glemmer vist sjældent den dag, min mor stoppede på arbejdsmarkedet!

 

 

Mellem Brasilien og Rumænien var der kun få dage til at pakke, arbejde lidt på restauranten, lave showet for min mor og gøre cykler klar. Trialen er klar til show i Risskov d. 1. juni og min GasGas er klar til at blive solgt!

 

 

Den er til salg for 40.000 kr og kan ses og prøves, også selvom jeg er i Rumænien.
GasGas 300cc Racing 2012, kørt 72 timer.

Author: weiss

Peter Weiss, the person behind the keyboard (and handlebar) is an enthusiastic off-road rider, coach and event organiser as well as an amateur wordsmith. Accompanying the words are generally his own photos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »