Skip to content Skip to footer

Besked fra Nicolas Kiesa

“Hej Peter,
Hooold da kæft, jeg VAR DEN FØRSTE. Jeg kørte lige bag dig, det så så vildt ud jeg vidste du kom til skade, og jeg sagde faktisk også til trænings lederen, at jeg var ikk så nervøs for dit kraveben, (ku let se det var brækket) men mere milt og nyrer. Da du lå omtåget og vred dig i smerte tog du dig konstant til mellemgulvet, plus du ikk ku få luft. Det var pænt grimt, nok til jeg pakkede og kørte hjem lige efter.
Tusind tak for din hilsen, jeg var spændt på omfanget af skaderne og en positiv status (livet i behold og uden mén er rart at hører).
God bedring ven, og ja rent sportsligt var det virkelig uheldigt timet, men at du træner som du gør, tager risisi op mod de events du havde foran dig nu, gør også du er så god som du er, tænk sådan.
God bedring, vi ses måske om nogle måneder
Nico”

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.