Skip to content Skip to footer

Gang i hjulene!

Første rigtigt seriøse Trial træning i år fandt idag sted på Fyns Land med 15-20 andre friske drenge og en enkelt pige. Helt fantastisk motiverende at være igang igen og træne i en meget udfordrende terræn og presse hinanden fremad. Jeg gav fuld gas og derfor røg mit bagdæk af fælget. Så det blev kun til halvanden times træning – pokkers. Men jeg vælger at tro på, at det var et tegn på at jeg skulle hjem, og ikke tage flere chancer den dag… ;-)

Næste lørdag tager vi tilbage til Fyns Land, med mindre vi får etableret en træningsdag i Flensborg. Det håber jeg!!

Og så lige lidt reklame for et foredrag, jeg er med til at afholde d. 18. marts kl. 19. i Vejrumbro forsamlingshus. Foredraget kommer til at handle om det motorløb der hedder Scottish Six Days Trial, som jeg og 5 andre danskere var en del af sidste år. Vi vil fortælle om vores oplevelse før, under og efter løbet, som har international topstatus. Det bliver et spændende foredrag med masser af video, billeder, personlige fortællinger og indtryksrige momenter.

Arrangementet koster 50 kr. pr. næse, og så er der også fri kaffe og kage – frem og tilbage… :-)

Tilmelding skal foregå til Ole Kristensen på: trialaction@sport.dk

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.