Skip to content Skip to footer

Monster Energy Local Hero Tour – Day 2

Det var så det for mit vedkommende. Dag 3-5 af touren var i Fagersta og Stockholm, og da jeg har shows i Varde & KBH fredag & lørdag, så tog jeg hjem efter dag 2. Dels fordi dag 3 ikke bød på noget nyt for mit vedkommende, og dels for ikke at køre mig selv helt i smadder. På 4 dage har jeg kørt 2400 km i bil, 2 dages downhill mountainbiking i Tyskland og 2 dage med rå freestyle, så jeg trænger lige til at puste lidt ud inden det går løs med mit eget cirkus.

Rigtig glad for at være en del af de første par dage. Har helt klart gjort et indtryk på drengene med mine superlave backflips. Som du kan se på videoen, så skraber jeg hovedet mod jorden i rotationen. Vi stod og jokede om hvorvidt jeg kunne vælte en af de 3 Monster dåser med hjelmen, og det lykkedes at vælte en, men det lykkedes så bare ikke at lande på hjulene :-) Det gjorde det dog i andet forsøg. Det sværeste var at jorden var blød som smør og krævede en anderledes indgangsvinkel rent teknisk for at få cyklen med rundt.

Kæmpe tak til Monster for at finansiere hele turen for mig og for at give mig den her kæmpe oplevelse.

Nu er det på tide at jeg får noget maling på armene – jeg var den eneste uden tatoveringer :-)

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.