Skip to content Skip to footer

Sponsoransøgning

Efter mange timers arbejde på computeren med formuleringer, billeder og ideer blev jeg endelig færdig med min sponsoransøgning til sæsonen 2010. Med et budget på 280.000,- kr. er det helt rart med en ordentlig sponsoransøgning.

Jeg har under punktet “sponsors” skrevet teksten over, så du som besøgende på min hjemmeside, kan få et hurtigt overblik over mine ambitioner, budget osv.

Men den rigtige vare tager sig meget bedre ud og er virkelig flot med stærke billeder og farver. Så giv endelig lyd fra dig, hvis du vil se den ægte vare – så sender jeg fluks en afsted med posten, så har du den imorgen!

Reklamebureauet www.co-ps.dk stod for det visuelle og opsætningen og direktøren Flemming Kops var meget konstruktiv kritisk ift. indholdet. Så hvis du står og har brug for hjælp til en grafisk reklamemæssig løsning, så kan jeg varmt anbefale hans firma.

Og tak til journalist Kathrine Nilsson, som har skilt de værste formuleringer og talebøffer fra. Det er jo, når alt kommer til alt, motorcyklen jeg er bedst til at køre på…

 

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.