Skip to content Skip to footer

Tilbud til DIG!!!

Kender du en, der kender en….?

Mine shows sælger fint for tiden, uden setup. Men jeg frygter lidt for den kolde vinter, og tænker derfor ekstra højt for tiden. Jeg rækker ud efter hjælp-til-selvhjælp, og belønner dig for din indsats. Det er muligvis de letteste penge, du nogensinde kommer til at tjene. Læs følgende opskrift:

  1. Gransk i dit netværk og husk mig når du næste gang i klubben/foreningen/et givent arrangement/din rige onkels fødselsdag/til byfesten/ved koncerten/til årets firmajulefrokost/din private fest/osv osv. taler om at underholde folk på en ny måde!
  2. Er det muligt at tænke et action-packed Trial Show ind i sammenhængen? Noget de ikke har set før og vil blive glade for!?
  3. Hvis ja, så giv dem chancen for at se på min hjemmeside hvilken slags underholdning jeg kan bidrage med. Hvis nej, så giv dem alligevel chancen!
  4. Bed dem om at hilse fra dig, hvis de ringer til mig.
  5. Jeg tager over, og lukker aftalen med dem.
  6. Du får 10 % af showprisen, uanset hvor stort eller lille beløbet er, fordi du satte mig i kontakt med en person som jeg ikke selv ville have fundet.
  7. Du får en billet til et valgfrit kørekursus, hvis du selv er aktiv motorcyklist (primært offroad).
Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.