Skip to content Skip to footer

Zzz… Zzz… Zzz… Zzz… Zzz…

Sjovt så lidt der er at berette, når jeg ikke kan bruge min fysik… Min “normale” liv står totalt stille lige nu og jeg forsøger at fylde hverdagen bedst muligt ud.

Hvorvidt det hele går fremad eller ej, så tror jeg det går den rigtige vej. For 3 uger siden vågnede jeg op efter første nat på Odense Sygehus, og i nat har jeg for første gang sovet på maven igen. Og jeg ELSKER jo at sove på maven :-) Kan også spore andre væsentlige fremgang – mest af alt fordi jeg stille og roligt kan bruge min højre hånd til en masse daglige gøremål igen. Jeg er ellers blevet ret god med venstre! Derudover er jeg begyndt at tage nysene som de kommer, istedet for at kæmpe med næb og klør for at holde dem tilbage. Det gør stadig ondt i nakke, skulder, kraveben og overarm (mærkeligt nok) når jeg nyser og et godt gab, kan også mærkes.

Leveren kunne mærkes i starten, fordi min arm hvilede ind på den. Mærker den ikke længere og må bare stole på at den skal have ro… Hvem ved hvordan den i virkeligheden har det? Er den mon klar til lidt let motion? Er den på randen af at bløde igen? Levertallet ser fint ud hos lægen. Jeg ved godt at jeg skal være forsigtig en god måneds tid endnu, men hvad nu hvis lægen bare sagde “8 ugers ro!!!” for at 1000% gardere sigselv og mig? Hmm… Jeg lader tvivlen komme os til gode og giver kroppen de 8 uger. Meeeeen…. Igår aftes cyklede jeg en lille bitte tur og kunne sågar holde fat med højre hånd uden at mærke smerter. Cykel i gåtempo må være OK :-) Føles bare godt at sidde der.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.