Skip to content Skip to footer

Hjørring takker – jeg bukker

Da jeg kom hjem fra USA, lå dette brev til mig i postkassen. Postkassen som ikke længere er min, da jeg sagde min lejlighed op inden USA-rejsen, og pt. bor lidt hist og pist. Faktisk skal jeg ud og skrue postkassen på Transporteren, da den mest af alt minder om mit hjem lige for tiden :-)

For et par uger siden var jeg til Hjørring Dyrskue og så bl.a. verdens største ko. Det tror jeg i hvert fald det var… Længe inden show-datoen, havde jeg aftalt med arrangøren at sætte mit show-setup op i Ring 2, hvor der var et stramt program – og at jeg kun ville få præcis en time til at sætte alt op og gøre klar. Derfor fik jeg en ven fra Ålborg til at tage med mig, og derudover havde arrangøren 2 frivillige klar. Det hele viste sig at gå rigtig godt, da jeg spottede at “ringen” lige ved siden af, lige præcis var stor nok – og her var der ingen aktivitet. Så alt gik perfekt, og i kokasser og høj solskin kørte jeg nogle gode shows.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.