Skip to content Skip to footer

MOTO-SHOW Debut

Så er tiden kommet…. Efter et halvt års indsats på værkstedet, i tegnestuen, i tænkeboxen, i svejsekabinen, i en boremaskine, i en box, i en verden af sin egen og en bobbel der er ved at sprænge, er jeg nu lige ved og næsten ved at være klar med mit nye show koncept, som går under navnet MOTO-SHOW. Jeg har et godt forhold til Superdæk Service i Vejle, og da de har regionsmøde her d. 1., 2. og 3. februar med chefer fra hele landet på besøg, så har jeg lovet at give dem lidt underholdning tilbage for alt det de har gjort for mig. Jeg laver showet kl. 14.30 hver af de 3 dage, og alle er velkomne. Så slå et smut forbi Stiftsvej 23, 7100 Vejle ved 14 tiden en eller flere af de 3 dage og få min debut at se. Det bliver uden tvivl et fedt show og jo flere folk der ser det, jo bedre.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.