Skip to content Skip to footer

6 ledskred på 3/4 år!

Nogle vil kunne huske at jeg rykkede rundt i min skulder forrige gang jeg var i Rumænien. Klaus, jeg og Craig Stone (badass sydafrikansk Ekstreme Enduro pilot) arbejdede os op igennem et vandløb og pludselig fik cyklen bid under mig og trak min arm ud i en yderposition. Det der nok skete der, var et såkaldt ledskred. Hvad fanø er et ledskred? Denne hjemmeside har fået mig til at tænke at en kikkertundersøgelse må være det næste. Bliver simpelthen nødt til at få styr på den skulder, før den får styr på mig. Prøv så lige at se prisen: 25.700 kr!!!

Nå, men det 6. ledskred indfandt så i onsdags, længe efter at jeg mødtes med Jes Munk ude i det nye stykke skov i Vejle. Super område, men det er stadig meget med listefødder og passen-på-naboer, så jeg har for tiden kun 1 med derude af gangen. Det var selvfølgelig meget mudret og Jes kastede sig over et projekt arbejd-sig-op-igennem-sten-åen…. Og bedst som han var ude og fyrede max til den for at slippe igennem noget mudder, så gav det et skrald og et eller andet i hans fine nye (2 timer!) 450er KTM døde. En halv time senere stod vi oppe ved bilerne med hans kvadrede kværn. Klart den bedste motion længe at skubbe den op af bakke i mudder :-)

Ude og spise lidt frokost og så røg jeg først til en times styrketræning og dernæst boksning. Her var det så at jeg i en reaktionsøvelse, lå på maven og strakte armene hurtigt frem foran hovedet og ramte desværre en yderposition igen. Jeg fik ingen advarsel og WUPTI, så sad armen i saksen igen og jeg kunen ikke umiddelbart få den på plads igen. Måtte få lidt hjælp men endte med selv at få den retur. Det gjorde ondt men mest af alt så er det frustrerende at opleve så hyppigt.

I og med det nu er sket for 6. gang og den lednære muskeltræning ikke helt har haft den store effekt, så prøver jeg med nogle nye gode råd fra andre end den ellers glimrende fysioterapeut som hjalp mig med træningen. Idag er den ekstra øm, og om det er fordi jeg lavede lidt skuldertræning igår eller fordi jeg har gået på værkstedet det meste af dagen idag og bygget en ny effekt på mit show-setup, ved jeg ikke. Men det er smertefuldt at tage en trøje på, at skifte gear i bilen osv.

Næste weekend er det jo Tysk Mesterskab i Enduro, og jeg er spændt på om jeg bliver klar.

 

Tilbage til det det hele handler om:

http://www.redbull.com/cs/Satellite/en_INT/Video/hard-enduro-2012-flankers-021243171682134

Rigtig fin video som definerer Ekstrem Enduro. Læg mærke til at person nr. 2 der snakker er min gode ven Klaus Sørensen som jeg har oplevet meget Ekstrem Enduro med.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.