Skip to content Skip to footer

Avila, ny samarbejdspartner

Jeg var igår til møde i Herning hos konsulentfirmaet Avila (www.avila.dk). Jeg blev sat i kontakt med direktøren, Søren Brøcker, via. min fætter som er direktør for skjortefirmaet Boswell (www.boswell.dk), som også ligger i Herning. Søren Brøcker vil bruge sit netværk, og i særdeleshed sine kontakter til cityforeningerne landet over, på at få mig ud og lave flere shows og derved få mere økonomi i min sport. Tanken er at ved hvert show, kan borgerne fra hver by der overværer showet og samtidig har købt ind i en city-forening butik, aflevere deres kupon og være med i lodtrækningen om en træningsdag med mig.

Jeg er rigtig spændt på hvad det kan bringe med sig!

Så mangler jeg bare en telefondame, en manager, en mekaniker, en chauffør og en massør….. :)

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.