Skip to content Skip to footer

Billund MC & Veterantræf

Det PT. nyeste tiltag i showet. En rampe som skal bruges til at hoppe op på taget med – og hoppe tilbage.

At den kan klappes sammen, sparer en masse plads bag i traileren og inspirerede mig til at skære min 3 år gamle fliprampe midt over og lave lignende hængsler til den ligeså. Så kan det hele klaskes sammen – lækkert!

Den nye rampe kan også bruges til længere hop og satte en tanke igang… Hvis jeg nu lærer at flippe over længere afstand, og bygger en kopi af denne rampe, så kan jeg måske flippe hele vejen henover setupet og lande på bakken nedaf. Det må blive et efterårsprojekt, så hvis jeg skulle komme til skade, så går det ikke ud over mine nuværende shows…

Post fra Sydafrika! Det må være stafferinger, lavet op til Romaniacs, som jeg jo aldrig nåede at få gavn af… De kommer på knallerten så snart den er tilbage fra AH-Racing, som er igang med at justere min Gasser. Meget mere om ham senere…

De nye plakater er et hit og gode til fans og til arrangører, så de kan reklamere for showet i tiden op til.

De nye krantaljer, som blev installeret i starten af den her show-sæson, er virkelig et hit. Dejligt at trykke i stedet for at hive :-)

Det her billede er ren deja-vu. For ca 3 år siden da moto-show stadig bare var nogle tegninger på nogle skiver papir og nogle lego klodser på skrivebordet, købte jeg en trailer med lukket boks. Hvordan jeg havde forestillet mig at den skulle kunne holde til noget som helst, á la det jeg udsætter den her trailer for, aner jeg ikke… Men den havde en skade på et hjørne og jeg gik igang med at reparere det og den dag blev jeg fotograferet akkurat ligesom på det her billede – pudsigt :-) Men her er jeg altså igang med at hejse topskiltet, og ikke igang med at renovere noget hjørne…

De 2 * 400 Watts højtalere forbindes så musikken og mine historier kan nå ud til alle.

Det begyndte at regne kort inden showet gik igang, men stoppede heldigvis til selve showet. Svært at lave 180 graders vendinger på vådt græs…

Mine gode venner fra Vejle, Martin og Betina, kiggede som så ofte før forbi til showet. Idag var der også lidt ekstra for øjet i kraft af fede MCer, gamle veteranbiler og veterantraktorer samt gode furtere og pilsnere. Faktisk et super hyggeligt afslutningstræf hvor værten Bonne (udtales bonde – meget vigtigt! :) ) skabte den gode stemning. Martin hjælper tit med det ene og det andet på showet, dels på værkstedet, dels ude ved shows – kanon kammerat! :) Idag hjalp Nicklas Larsen fra Billund (Motocross Klub) med opstilling og oprydning og også han var en god hjælp! Billederne er taget af Janne, en veninde fra Vejle, som med dårlig skulder primært passede kameraet.

Efter showet var der 3 forskellige personer henne og spørge efter show i deres by, forretning, forening osv. Det er muligvis det bedste parameter at måle på ift. om showet gik godt eller skidt.

Morten på 12 år fra en by hverken ham eller jeg vidste hvor lå, får lige sine stunt-lyster stimuleret ved at deltage kortvarigt i showet. Her brænder jeg hul i Bonnes græs og var naturligvis henne og beklage efterfølgende, men som han selv sagde “Fanden med det, der er et helt år til at vi skal bruge æ græs igen!!! :)”

Næste shows er i Ålborg på fredag ved Kennedy Arkaden indkøbscenter (kl. 15. og 16.) og til Skibet Sportsfest på lørdag (kl. 12.00). Jeg går på værkstedet idag og i morgen og bygger et kæmpe A-Skilt, som jeg har set fungere rigtig godt på nogle af mine udenlandske show-venners shows. Igår blev der i hvert fald bestilt 6 * 6 meter 30*30 mm kulsort firkantetrør hjem til fatters værksted, så jeg agter at slå nogle streger, svejse nogle hjørner, slibe nogle kanter og male det hele inden showet fredag.

Jeg nyder at udvikle på showet hele tiden. Tænk sig, der var en gang (mange gange!) hvor jeg troede at showet nu var færdigt og produktet var fuldendt. Tiden viser at jeg konstant finder på nyt, små forbedringer hist og pist og nye ting at gøre under showet. Lad os se hvor showet er om et par år – eller 10? :-)

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.