Skip to content Skip to footer

Blandede bolcher

Og vupti, så gik der 2 måneder igen… Som tiden flyver når man har det sjovt!!!

 

Som en eller flere måske ved derude, så har jeg er par venner der uddannede sig til helikopterpiloter i USA i 2007/08. En spændende uddannelse og et spændende arbejde, verdensklasse udsigt og med mulighed for at give folk nogle fede oplevelser. Jeg har haft chancen for at hjælpe min ene kammerat Mikkel Pedersen (www.skyfox.dk) med rundflyvninger i weekenderne i August/September og se hvad han laver. Interessen er bestemt ikke blevet mindre, og ville naturligvis selv gerne lære at flyve sådan et piskeris. Prisen? Alt i alt, inklusiv instrumentbevis = 900 kg. Så inden jeg gør noget, så tænker jeg mig lige om en ekstra gang :)

 

 

Har siden sidst været ude til shows til Thy Træf, Odense MC Festival Spotlight i Give og DM i Rally i Vejle. Alt er gået efter bogen for mit vedkommende. Børn er ustyrlige når de får øje på de kravle muligheder setupet indbyder til :-)

 

 

Har gået med nogle tanker om at flippe hele vejen henover mit setup (5 meter) af forskellige årsager. 1. det ville se fedt ud. 2. jeg ville ikke lande så hårdt, og ville derfor skåne min skuldre især, motorcyklen og setupet, som allerede er godt bøjet lige der hvor jeg lander fra mit flip. Så det er gevinsten. Risikoen er at lære det og få det til at sidde 100 %. Det blir fra en ny rampe, hvis det blir aktuelt. Men inden da, så skal jeg nogle ture i skummet hos Rasmus i Randers :)

 

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.