Skip to content Skip to footer

Den store hund!

Nyt kursus d. 29. oktober på Sjælland. Læs mere under fanebladet “kurser“.

Som nogle måske husker, så var jeg en tur over Atlanten og køre en afdeling af det amerikanske GNCC (Grand National Cross Country) i Juli. Super fedt 3,5 timers Enduro løb i et skisportsområde. Jeg var der kun en uge og jeg boede privat. Sønnen af huset (som ikke længere bor hjemme), som var det egentlige bindeled til familien og kontakterne til motorcykelbutikken som hjalp mig, mødte jeg kun til løbet. Vi talte lidt sammen og kørte imod hinanden. Faktisk stjal jeg hans 10ende plads få minutter før løbets afslutning. Han er en dygtig skribent, i øvrigt jævnaldrende med mig, og han skrev denne nedenstående artikel om mig og sendte den ind til “Trail Rider Magazine”, et større amerikansk blad.

Side 1

 

Side 2

Selvom jeg kun var i USA en uge så rørte de her folk mig alligevel ret dybt. Jeg og mange af mine cross og enduro venner igennem de sidste 15 år, har set 100vis af amerikanske videoer og bl.a. lagt mærke til hvordan hele familier ligger alt hvad de har i deres søns sport. Det fik jeg lidt at føle i USA hvor alle jeg mødte tog sig usædvanligt meget af mig. Når jeg er vant til at stå for alt selv uden speciel ihærdig opbakning (set i forhold til det jeg oplevede i USA) fra nogen, så var det ret overvældende at være mig i USA. Klart noget der skal prøves igen næste år :-)

Se hvad jeg oplevede under USA turen i denne video :-)

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.