Skip to content Skip to footer

Destination NEXT: US of A

Så kom dagen og øjeblikket. Øjeblikket hvor jeg med humlebier i maven sidder og venter i Billund Lufthavn på at bestige det første fly. Det er næsten præcis 3 år siden jeg sidst indtog den amerikanske scene – blot denne gang er det i det autentiske USA, og ikke i det inficerede og forvrængede Californien. Rejsen bliver en af de største i mit unge flyvske liv. Ruten hedder Billund-London, London-Boston, Boston-Pittsburgh. I aften stiger jeg af flyet og ombord i en bil, som tager mig ud til en bjerghytte. Jeg ANER vitterligt ikke hvad jeg har rodet mig ud i – men stoler 100 % på mine medmennesker og har eventyrkasketten på. Såvidt jeg har forstået så er jeg “in for a treat”. Her er lidt af min ping-pong facebook korrespondance med de folk jeg skal over til:

 

“…I talked to my Dad today and he said it would be great for you to stay with him. He lives 2 hours from the airport. You can buy the US license at the race. It is no problem to buy the Us license even if you are from another country. All of the foreign riders use a US license…”

“…my Dad’s house is pretty small. Think of like a cabin in the middle of the forest…”

“…I just spoke to my Dad. He has it lined up to take you riding at this secret place in Pennsylvania. It is EPIC! Amazing trails, huge hills, everything…!”

“…I was getting my bike ready last night for the race and a tire tool flew out of the tire and hit me in the head! hahahahahaha It is swollen and even started bleeding. Anyway, Im excited too. It will be a crazy experience for you…!”

“…Just bring your riding gear, maybe a book or something to do in your down time. Like I said, you will be staying in a my Dad’s cabin in the middle of the forest. He has some people lined up to take you riding and show you around a little bit. He is a bike mechanic, so he has all the tools for everything so dont bother to bring any tools. Bring a camelback too, it’s a 3 hour race and we don’t want you to die! The race should be really fun, it has some super fast(top gear wide open) dirt roads through the forest and has some trials style sections as well…”

 

Jeg vil forsøge at oploade så meget som muligt hver dag, hvis der vel og mærke er forbindelse til noget internet i den bjerghytte  :twisted:

 

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.