Skip to content Skip to footer

Disco Show og DM Enduro sejr

En hård med god weekend er nu noteret i bogen som veloverstået. Et show på Diskotek Havana fredag nat efterfulgt af DM Enduro 1. afdeling i Bryrup og Hampen tegnede billedet for denne weekend. Jeg havde succes begge steder, så det har været det hele værd.

Hvad angår DM løbet idag, så kan jeg mærke at min form er stærk for tiden. Jeg har intensiveret træningsmængden i løbeskoene og fået indarbejdet gode cirkeltræningsøvelser som et led i hver løbetur på ca. 1-1,5 time 2 gange om ugen. Derudover har jeg et kørerutine forspring til de fleste andre idet jeg vinteren igennem har trænet indendørs trial i DGI Huset i Vejle, samt taget tidligt hul på kalenderen ved at deltage i udenlandske Enduro løb. Så mens mine konkurrenter lige er begyndt at køre igen, idet sneen er forsvundet, så har jeg stort set ikke holdt pause siden sæsonen sluttede sidste år.

Det er sjovt at tænke på hvor lidt Enduro jeg træner i forhold til Trial, og hvor meget bedre jeg bliver til Enduro ved kun at træne Trial…

Jeg kunne også mærke idag, at den smule Supermotard træning jeg fik i Dortmund for nogle uger siden, hjalp mig til at drifte ind i nogle af de store glatte sving. Det var intenst!

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.