Skip to content Skip to footer

Ekstrem Enduro Sorø

Kørte igår Danmarks første Ekstrem Enduro sponsoreret af Red Bull. Løbet fandt sted i en grusgrav nær Sorø og bød på sne, is, mudder og kviksand. Uhyggelige forhold, men skønne alligevel…! Kun få seje drenge havde meldt sig til dette stygge motorløb, men i min klasse havde den sønderjyske Motocross-Ninja Kasper Jensen valgt at stille op. Super FEDT!!! Manden kan og vil køre motorcykel som få andre, så der blev gået til stålet. Vi battlede en dejlig masse frem og tilbage i løbet af de første 40 min., hvor vi skiftedes til at lægge i front. Underholdning i et Enduro løb er sjældent set magen til.

Jeg, store klaphat, kom til at snitte en sten med min i forvejen skæve fodhviler og den brækker af. Så resten af løbet der varede 1,5 time i alt, blev enten på et ben eller siddende, hvilket jo ikke er min stærkeste side. En kan jo godt li at stå op i pedalerne…!

Lidt billeder fra dagen:

Men det blev til en 2. plads hvor jeg de sidste 2 min. ventede på at Kasper lappede mig, da min kæde allerede var hoppet af en gang og begyndte at lyde rigtig mærkelig.

Super fedt koncept med at lave det supersvært så det kun er de rigtig seje der melder til og kører. Håber det bliver en klassiker som vender tilbage igen næste år!

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.