Skip to content Skip to footer

En glædens dag!

Min nyeste Video er nu endelig blevet færdig og du kan se den lige her!

Peter Weiss – 4 Badass Enduro Races around Europe 2010 from Peter Weiss on Vimeo.

Min fantastiske kammerat Niels Tang Christensen fra www.blueskyphoto.dk hjælper mig altid med at sætte mine oceaner af videoklip sammen til en intens video. Det er i samarbejde med ham at alle mine små videoer er blevet lavet. Mens Niels hjælper med at grovsortere, klippe til osv., stiller hans yngre bror Datamatiker-lillebror sin High-Tech computer til vores rådighed, selvom han ikke altid er meget for det :-) Men så hjælper det altid når et kg. M & Ms kommer på bordet!!

Denne video har taget os en god uges tid at strikke sammen. Og vi snakker nok snart en fuld arbejdsuge. Vi har fundet de bedste sekvenser, vinkler og tidspunkter i de 4 forskellige løb og sat sammen som en lille film. For mig er det utroligt vigtigt at videoer som denne bliver til, da det er meget lettere at sende budskaber rent grafisk end mundtligt. Min sport og passion er og bliver atypisk for danske standarder, så derfor benytter jeg mig rigtig meget at internettet og dets forskellige kanaler.

Når alt kommer til alt, så handler det om at give mig selv den bedst mulige chancer for at rejse sponsorkroner og finde potentielle købere til et Trial Show. Og netop derfor er det vigtigt at dokumentere grafisk, hvad det er jeg kan, vil og har ambitioner om.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.