Skip to content Skip to footer

Fuld fart på

Efter Scottish har der været tryk på kedlen. Masser af arbejde (det skal jo til, når jeg holder så mange dyre motorsportsferier!) og en artikel der skulle skrives færdig.

Igang med at kondi og cirkeltræne igen – har et fantastisk løberute i Vejle som ender i en udendørs træningsplads ved vandet.

Har fået min Trial MC op og køre igen. En totalrens og gennemgang at alt fra top til tå. Største reparation var et udstødningsophæng. Den er blevet custombuilt og meget stærkere end før!

Har snart kørekurser (se fanen Kurser) og 2 shows. Et Disco Show i aften på Diskotek Carma i Roskilde kl. 1 i nat med MTV og Smirnoff. Bliver fedt!!

Og endnu et Show på tirsdag på skolen, hvor jeg er lærervikar for tiden. I øvrigt også skolen, hvor jeg i forgårs måtte gå hjem, fordi min højtelskede Mountainbike fik ny ejer….:(

Om 3 uger går turen til Erzberg hvor jeg sætter alt ind på at 3. gang er lykkens gang – i hvert fald i forhold til at gennemføre løbet, som en af de meget få. De sidste 2 år er jeg blevet hhv. nr. 82 og 89 af de 500 deltagere – der skal minimum rykkes 40-50 pladser frem i bussen.

Min nye Boogie Trailer står i garagen og er klar til at blive modelleret om til en Show Trailer med Freestyle hop og teknisk Trial. Det bliver et hit ud over alle grænser og jeg håber på at finde den rigtige booker, der kan give mig shows hver weekend. Så begynder det hele at ligne noget! :)

Rigtig god weekend til alle!

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.