Skip to content Skip to footer

Fuldtidsarbejde…

…men desværre ikke nogen fuldtidsløn – endnu :)

Det at lave motorcykelshows er alt andet end at køre motorcykel – ironisk nok! Timer, dage og uger foran computeren, på telefonen og til netværksmøder for at få slået hul på søen og se nogle små ringe blive større. Mit MOTO-SHOW, som er bygget op som en mobil legeplads, er et unikt underholdningstilbud, så jeg har meget lidt at læne mig op af. Det er learning-by-doing.

Jeg har fået en ny ide, med inspiration fra min australske ven Jack Field og franske ven Julien Dupont…. De er begge 2 backflip mestre og kan gøre det hvor som helst, når som helst. Det vil jeg også kunne. Så for at kunne tilbyde de potentielle show-købere der enten ikke har 10 * 30 meter som mit MOTO-SHOW setup kræver eller ikke har de penge jeg forlanger for showet, er jeg så småt gået igang med at lære at backflippe fra en 60 cm rampe. Jeg byggede den igår og testede den idag. Eller dvs. jeg kørte rundt om rampen en times tid før jeg synes visualiseringen af det succesfulde debutforsøg stod klart på nethinden. Jeg elsker ikke just at vælte i backflip forsøg – også selvom det kun er 60 cm over jorden. Jeg ryger trods alt stadig op af. Og det skal gå meget hurtigere end det jeg er vant til – hvilket i forvejen er pænt hurtigt, hvis jeg selv skal sige det. Troede jeg havde den i første forsøg, men før jeg så mig om, lå jeg med sylten begravet i træflis (en velkendt følelse!) og kunne konstatere at jeg kun kom 3/4 vej rundt og igen igen igen brækkede et svagt beslag der holder forgaflerne sammen med forskærmen. Så det blev kun til det ene forsøg. Prøver igen i løbet af ugen og burde have det under kontrol inden ugens udgang.

Efter mine shows i Herning hvor jeg demonstrede mit backflip på setupet er der en masse der har spurgt om det er let og hvordan man lærer det, hvor de skal starte og hvordan og hvorledes. Jeg kan kun ønske held og lykke til alle der har lyst til at mestre denne kunst, og samtidigt sige at det eneste der er svært er at kontrollere de indre dæmoner der kæmper imod indefra – det er jo 100 % naturstridigt og vammelt at gøre første gang.

Noget helt andet….. Og alligevel ikke helt andet….. Mit fokus er så seriøst omkring Freestyle og Show kørsel, at jeg har svært ved at spille på andre heste. Enduro og Trial har ikke samme vigtige rolle i mit liv for tiden, som det har haft. Jeg brænder så meget tid og energi af på mit Show projekt, at jeg ikke har plads i harddisken (eller økonomien) til at være en storspiller på de andre sportslige fronter. Det har bl.a. betydet at jeg trækker mig fra årets Scottish Six Days Trial, da det som sidste år, vil beløbe sig til ca. 20.000 kr. i budget og kræve en meget stor del af mit fokus. Desværre – men jeg ser frem til at bruge de samme penge på nogle ting jeg brænder mere for i løbet af året.

Translate »

What about my newsletter?

My newsletter goes out on the 1st of every month and basically sums up the past, the present and the future.